Copenhagen Photo Festival

København

80-500 pers.

Send forespørgsel

Copenhagen Photo festival

Copenhagen Photo Festival er en unik bygning i to etager, som kan danne rammerne om dit næste event. Mulighederne er så mange på denne lokalitet, at næsten alt er muligt. Det her sted kan få de flestes drømme for et arrangement til at blive til virkelighed. Så hvis du gerne vil afholde et event i lidt anderledes rammer, så skal du helt sikkert se nærmere her.

Du finder Copenhagen Photo Festival-bygningen i et nyt kulturelt “hot spot” i København, nemlig lige midt på Refshaleøen. Her finder du en Michelin restaurant, teaterøen og Street Food lige omkring bygningen, som bare gør den ideel som venue til virksomheder, festligheder eller andre former for sociale sammenkomster. Området inspirerer til kreativitet, så det skal da bare udnyttes – måske til en udstilling, præsentation, lancering eller reception? Selve Copenhagen Photo Festival-bygningen er også kreativ og innovativ at se på, og hvad der er endnu bedre, er, at den er lavet miljøvenligt. Den to-etage bygning er lavet af genbrugte skibscontainere, som også bare giver et ekstra råt og rustikt look, som helt sikkert vil interessere de fleste som kommer til den. Derudover har bygningen også en super lækker detalje i form af en tagterrasse, hvor der er en 360 grader udsigt over Refshaleøen og København. Du får dermed super lækre omgivelser til dit event, hvis du vælger at holde det her. Omgivelser som giver mulighed for festivalstemning, da her er masser af plads.

Refshaleøen er en ø i Københavns Havn, som bærer på en lang historie. Tilbage i 1872 var Refshaleøen hjemsted for skibsværftet Burmeister & Wain. I dag kan man sagtens fornemme den ikoniske industrihistorie i området, og er helt sikkert også med til at gøre stedet til en helt unik mulighed for dit næste arrangement.

Har du spørgsmål til Rentspace? Så må du hellere end gerne kontakte os, og vi bestræber os på at besvare dig så hurtigt som muligt og hjælpe dig på allerbedste vis. Vi vil gerne bidrage til, at du får lige præcis det event, som du gerne vil have. Derfor deler vi også gerne vores leverandører og samarbejdspartnere med dig, som kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

500

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY