Festsalen v. Nationalmuseet

København

80-200 pers.

Send forespørgsel

Nationalmuseet huser til dagligt en masse dansk og udenlands kulturhistorie, men det byder faktisk på meget mere end det. Her er der nemlig mulighed for at leje forskellige lokaler, som kan bruges til forskellige formål. Det er helt utrolige omgivelser at holde sit arrangement i så, og der er så mange muligheder for at få det præcis, som du gerne vil have det.

Det mest benyttede lokale er Festsalen ved Nationalmuseet. Lokalet er helt utroligt smukt og meget majestætisk. Festsalen stammer helt tilbage fra 1672, hvor den fungerede som Frederik III´s bogsal. Lokalet har høje søjler, og interiøret er meget historisk. Lokalet er rummeligt og lyst med god plads, men samtidig kan man sagtens skabe den intime og hyggelige stemning. Der kan afholdes rigtig mange forskellige typer af arrangementer i Festsalen. Tidligere har der været holdt alt fra klassiske koncerter, foredrag, receptioner, møder, konferencer til gallamiddage. Rummets indretning gør det muligt at placere borde og stole i rækker ved langborde eller rundborde. Hvis man gerne vil servere en velkomstdrink til arrangementet, kan dette sagtens lade sig gøre i den unikke forhal eller hvis vejret tillader det i den fine gårdhave. Mulighederne er derfor varieret, og man kan nemt skabe de rammer, som passer allerbedst til arrangementet.

I Festsalen ved Nationalmuseet vil du også finde et fastmonteret lærred, projektor og lydanlæg. Ligeledes er der en scene med en talerstol, og i lokalet er der lyddæmpende materiale, som sikrer den bedste akustik i lokalet. Dermed får du et lokale med tilbehør, som gør det muligt at holde rigtig mange forskellige arrangementer.

Nationalmuseet er et fuldstændig fantastisk venue, som byder på så mange muligheder, og vi hos Rentspace kan sagtens forstå, hvis du rigtig gerne vil høre mere om det. Derfor skal du endelig ikke tøve med ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig videre bedst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

187

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

80

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.