Østre Gasværk Teater

København

100-800 pers.

Send forespørgsel

Østre Gasværk Teater

Østre Gasværk har siden 1979 været en populær teaterscene på Østerbro. Scenen er en, af i alt fire scener, som Østerbro Teater i dag består af. De tre øvrige kan ses her; Republique, Revolver og Reaktor. De har alle sin helt unikke historie og profil og tilbyder derfor også forskellige rammer til forskellige festligheder eller arrangementer til både private og virksomheder.

Østre Gasværks store gasbeholder, som i dag er selve teatret, blev bygget i 1883-1885 og er i dag den eneste af det gamle gasværks bygninger som står tilbage. Gasværket lukkede tilbage i 1969 og blev derefter fredet. Bygningen er tegnet af arkitekten Martin Nyrup, som også har tegnet Københavns Rådhus.

Østre Gasværk er et helt unikt lokale og den tidligere gasbeholder kan anvendes på mange måder. Vi har bl.a. set det i diverse shows i fjernsyn, men også til produktlanceringer, konferencelokale, diverse shows, kick-off, fester, reception etc. Der er mulighed for at bestille forplejning, både til konferencer, fester og shows.

Hos Rentspace hjælper vi dig gerne med at planlægge din fest eller arrangement. Vi har mange års erfaring indenfor eventbranchen, og har derfor også et stort netværk af mulige samarbejdspartnere. Vi guider og hjælper dig med planlægningen af dit næste arrangement, og sætter dig gerne i kontakt med mulige samarbejdspartnere eller leverandører.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Østre Gasværk, eller en af de andre lokaler, eller du ønsker at booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

800

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

Stole kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY