Hal C v. Bella Center Copenhagen

København

3000-8000 pers.

Send forespørgsel

Bella Center Copenhagen er en fantastisk samarbejdspartner, når det kommer til afholdelse af events i alle afskygninger. De har kæmpestor erfaring med netop dette, så hvis du skal holde et større firmaarrangement og ord som professionalisme, engagement og fleksibilitet er vigtigt for dig – så læs endelig videre.

Bella Center Copenhagen har flere forskellige haller, som kan bruges til forskellige typer af events. Men deres største hal er Hal C ved Bella Center Copenhagen. Med plads til op til 8000 personer, er der god mulighed for at afholde større events her. Det er netop også derfor, at det ofte er det naturlige valg, når man skal afholde de helt store foredrag eller udstillinger. Hal C kan også kombineres med deres fleksible mødelokaler, hvis det giver mening for jeres event.

Du får en fremragende samarbejdspartner her. Der er hjælp at hente til IT-løsninger, indretning, opstilling, udsmykning, forplejning og meget mere. Bella Center Copenhagens kompetente team er selvfølglig klar til at hjælpe dig med at skræddersy dit event til de behov du har.

Udover Hal C ved Bella Center Copenhagen er der også fire andre haller eller den nye arena, som hver har deres muligheder. Vi har samlet dem alle til dig lige her, så du nemt og bekvemt kan danne dig et overblik over dine muligheder.

Rentspace vil rigtig gerne være behjælpelig med at gøre processen så nem som overhovedet muligt, når du skal vælge dit venue. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY