The Outdoor Area v. Odds and Ends

København

200-1000 pers.

Send forespørgsel

I Nordhavn finder du rigtig gode muligheder for at holde dit næste event – uanset størrelse. Odds and Ends har lokaler, som passer rigtig godt til både de små men også store events. De har skabt en kulturel oasis, hvor kultur og kunst er i hovedsædet, og der er dermed rigtig god mulighed for, at dine ønsker og drømme til dit event, kan gå i opfyldelse hos dem.

The Outdoor Area ved Odds and Ends er den lokation, hvor næsten alt er muligt. Det er en 2500 kvadratmeter stor udendørs plads, hvor alt kan ske. Det er her de store events kan holdes som festivaler, koncerter, loppemarkeder, workshops og meget mere – det er virkelig kun fantasien som sætter grænser her. Uanset om det er første gang du skal holde et større event eller ej, så er dette et rigtig fedt sted, og da Odds and Ends formål også er at skabe gode kulturelle oplevelser for folk, kan det næsten kun blive en succes.

Mulighederne for et fantastisk event er mange her, de tilbyder nemlig forskellige lokaler udover The Outdoor Area. Så hvis du gerne vil være indendørs til dit event, eller du har brug for en mindre lokation, så kig nærmere på deres andre tilbud lige her, så du finder lige præcis det, som passer til dine behov.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne gøre det nemt for dig finde og booke dit venue. Derfor har vi også gjort det nemt at booke dit lokale online her på siden. Vi har desuden også fundet et  hav af forskellige leverandører, som kan hjælpe med at gøre dit event fuldkomment.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY