Store Scene v. Operaen

København

400-1600 pers.

Send forespørgsel

Store Scene ved Operaen

Skal du afholde et stort arrangement, hvor du har brug for mange pladser? Så skal du da helt sikkert se nærmere på det Kongelige Teaters allerstørste rum – nemlig Store Scene i Operaen.

Når du træder ind på Store Scene ved Operaen vil du opleve et overdådigt rum, som kun kan imponere alle som står derinde. Her vil du opleve et guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole. Scenerummet er overvældende og meget eksklusivt, og vil danne nogle helt specielle rammer om ethvert arrangement. Her vil enhver forestilling, show, prisuddeling, eller foredrag virkelig komme til sin ret, og alle gæster vil få rigtig gode pladser, så de kan få den fulde oplevelse. Når man sidder lige midt i Operaens hjerte, vil det være en oplevelse uanset hvilket event man deltager i. Store Scene ved Operaen har en kapacitet på op til 1600 personer, så det er det ideelle sted at afholde de store arrangementer.

Operaen er Danmarks nationalopera, og den blev indviet af Dronning Margrete tilbage i 2005. Operaen er en del af Det Kongelige Teater, som også består af Gamle Scene og Skuespilhuset. Operaen har udover Store Scene også andre lokaler som kan lejes til forskellige formål, så uanset om du skal holde møde, konference, reception, middag, produktlancering eller koncert så har Operaen helt sikkert et lokale, som passer til dine behov. Du kan få overblik over de forskellige muligheder lige her.

Har du brug for hjælp? Så skal du endelig ikke tøve med at skrive til os, da vi sidder klar til at hjælpe dig. Hos Rentspace sætter vi en ære i at hjælpe dig bedst muligt, så du får lige præcis det arrangement, som du går og drømmer om. Derfor vil vi også rigtig gerne dele vores samarbejdspartnere og leverandører med dig, så de kan hjælpe dig bedst muligt videre i processen med planlægning af dit event.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

1600

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY