Vestauranten v. DGI Byen

København

75-200 pers.

Send forespørgsel

DGI Byen byder på rigtig mange muligheder for at holde alle typer af events og arrangementer. Og hvis du skal holde en fest, så er det også mulighed fo at gøre det her. Her kan du holde din fest i de flotteste omgivelser, og så kan du samle helt op til 200 personer ved Vestauranten.

Vestauranten er et utroligt smukt og rustikt venue, og man vil straks bemærke de store vinduer og smukke bjælker, når man træder ind i lokalet. Det giver rummet en rolig og behagelig atmosfære, som er det perfekte grundlag for en god fest. Her er der plads til alle typer af fester, så uanset om det er firmaarrangement, sølvbryllup, konfirmation eller fødselsdag, så er dette smukke lokale helt sikkert værd at overveje. Der er som tidligere nævnt plads til op til 200 mennesker alt afhængig af, hvordan i ønsker bordopstillingen. I vil opleve et imødekommende og rummende personale, som helt sikkert vil hjælpe jer godt på vej, så I får den fest, lige præcis som I går og drømmer om. Så tøv endelig ikke med at booke så Vestauranten kan blive jeres for en dag eller aften.

Du finder Vestauranten i Den Brune Kødby, så det er dejligt centralt placeret og nem at komme til med offentlig transport.

DGI Byen byder på mange spændende venues for events, og hvis I har brug for mødelokaler eller mere plads til flere gæster, så er det også muligt. Vi har gjort det nemt og overskueligt, så du hurtigt kan overblik over de forskellige lokaler lige her.

Her hos Rentspace vil vi rigtig gerne bidrage til, at I får den fest, som I ønsker jer. Derfor har vi samlet et hav af forskellige lokaler at vælge i mellem. Men hvis i, ligesom os, er forelskede i Vestauranten, så tøv endelig ikke med at booke den. Har i spørgsmål, brug for hjælp til booking eller ønsker en fremvisning så kontakt os endelig.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY