Af/krog v. Refshaleøen

København

50-400 pers.

Send forespørgsel

Af/Krog

Er du på udkig efter et eventlokale, som rummer mange forskellige muligheder?…. så er Af/krog et helt vildt godt bud. Her er der nemlig mulighed for at lade kreativiteten få frit spil, for her kan alle drømme og forestillinger komme til virkelighed.

Af/krog er et vildt fedt venue, som passer til så mange forskellige typer af arrangementer. For at nævne nogle stykker, så er det det ideelle sted at holde firmaarrangementer, bryllupper, fødselsdage og konfirmationer. Men det er overhovedet ikke begrænset hertil, for når vi siger, at mulighederne er mange, så passer det virkelig. Af/krog er nemlig en gammel perle på Refshaleøen og består af to haller, som hver har plads til op til 200 gæster. Lokalet har et industrielt udtryk og en rustik charme, som giver så mange muligheder i forhold til udsmykning, oppyntning samt opstilling. Du eller I har derfor mulighed for at skabe præcis den stemning, som passer bedst til jeres fest eller arrangement. I finder også et grønt areal, terrasse og vand tæt på dette utraditionelle venue.

Af/krog har stor erfaring med afholdelse af diverse arrangementer og fester, så de kan helt sikkert hjælpe jer rigtig godt på vej. Her kan i få sparring til tema, menu, set-up m.m. Så uanset om drømmen er en ”winter wonderland” julefrokost eller et bryllup med natur-tema, så er de behjælpelige med at skræddersy efter jeres behov og budget.

Disse utraditionelle lokaler med højt til loftet og udgang til terrasse, er også virkelig fede lokaler at bruge til dit næste møde eller konference. Her er der nemlig en stor kapacitet, hvor en større gruppe mennesker kan samles. Så uanset om det er fællesmøde, foredrag, konference eller teambuilding, så kan det lade sig gøre her. Det er helt op til jer, om det bare er et kort møde, workshop eller en konference, som skal afsluttes med forfriskninger og noget godt til ganen.

Af/krog er gerne behjælpelig med PA-udstyr og skærme hvis det er nødvendigt.

Hvis du gerne vil se denne venue før du booker, så kontakt endelig Rentspace, så hjælper vi med det. Hvis du sidder med andre spørgsmål, så tøv endelig ikke med ligeledes at sende dem vores vej på, så du hurtigst muligt kan komme videre med planlægningen af dit arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

275

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY