Store Hall v. Game Streetmekka

København

150-350 pers.

Send forespørgsel

Store Hall ved Game Streetmekka

Game Streetmekka er det perfekte sted at afholde mange forskellige typer af arrangementer – store som små. Så hvis du er ved at planlægge et firmaarrangement, møde eller workshop, så byder denne venue på virkelig mange muligheder, og er helt sikkert værd at kigge lidt nærmere på.

Store Hall ved Game Streetmekka er den største af deres haller, og her kan du samle op til 350 personer. Det gør selvfølgelig Store Hall ideel til de større forsamlinger eller events. Store Hall ved Game Streetmekka har et råt og lidt rustikt udseende, men lyset i hallen gør, at den virker utrolig åben og luftig. Det gør at Store Hall er det perfekte sted, hvis du skal afholde en større konference, et event med god plads eller måske en stor middag, hvor der skal være plads til mange. Hallen er også ideel til arrangementer, hvor der er brug for scene opstilling. Dermed er der mange muligheder med denne hal. I kan også få glæde af balkonen, som har udsigt over Store Hall, så man rigtig kan mærke stemingen fra hallen, samtidig med man kan sidde i mindre grupper og snakke deroppe.

Når du afholder dit arrangement hos Game Streetmekka, så er der gode muligheder for, at du kan få det lige præcis, som du går og drømmer om. De kan nemlig hjælpe med alt fra konceptudvikling til mad og oprydning, eller du kan klare det hele selv – det er helt op til dig.

En anden fordel ved at bruge Game Streetmekka er, at man samtidig støtter en social indsats for børn og unge. Game er nemlig en non-profit organisation, som arbejder på at skabe sociale forandringer for børn og unge. Dette gøres gennem gadeidræt, hvor der dannes gode rollemodeller til fremtiden.

Hvis du godt kan lide konceptet, men du måske ønsker et mindre lokale eller en anden type lokale, så fortvivl ej, for Store Hall ved Game Streetmekka er nemlig ikke det eneste lokale, du finder på adressen. De har mange forskellige typer, og du kan få et overblik over dem lige her.

Har du spørgsmål til os omkring dette venue, booking af det eller noget helt tredje? Så smid os en besked, og vi gør vores ypperste for at vende tilbage til dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

350

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

350

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

300

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY