venue-img
venue-img venue-img

Store Hall v. Game Streetmekka

seated-guests-img

350

Siddende gæster

seated-guests-img

350

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

300

Runde borde

Se stedets faciliteter her

Om Store Hall v. Game Streetmekka

Store Hall ved Game Streetmekka

Game Streetmekka er det perfekte sted at afholde mange forskellige typer af arrangementer – store som små. Så hvis du er ved at planlægge et firmaarrangement, møde eller workshop, så byder denne venue på virkelig mange muligheder, og er helt sikkert værd at kigge lidt nærmere på.

Store Hall ved Game Streetmekka er den største af deres haller, og her kan du samle op til 350 personer. Det gør selvfølgelig Store Hall ideel til de større forsamlinger eller events. Store Hall ved Game Streetmekka har et råt og lidt rustikt udseende, men lyset i hallen gør, at den virker utrolig åben og luftig. Det gør at Store Hall er det perfekte sted, hvis du skal afholde en større konference, et event med god plads eller måske en stor middag, hvor der skal være plads til mange. Hallen er også ideel til arrangementer, hvor der er brug for scene opstilling. Dermed er der mange muligheder med denne hal. I kan også få glæde af balkonen, som har udsigt over Store Hall, så man rigtig kan mærke stemingen fra hallen, samtidig med man kan sidde i mindre grupper og snakke deroppe.

Når du afholder dit arrangement hos Game Streetmekka, så er der gode muligheder for, at du kan få det lige præcis, som du går og drømmer om. De kan nemlig hjælpe med alt fra konceptudvikling til mad og oprydning, eller du kan klare det hele selv – det er helt op til dig.

En anden fordel ved at bruge Game Streetmekka er, at man samtidig støtter en social indsats for børn og unge. Game er nemlig en non-profit organisation, som arbejder på at skabe sociale forandringer for børn og unge. Dette gøres gennem gadeidræt, hvor der dannes gode rollemodeller til fremtiden.

Hvis du godt kan lide konceptet, men du måske ønsker et mindre lokale eller en anden type lokale, så fortvivl ej, for Store Hall ved Game Streetmekka er nemlig ikke det eneste lokale, du finder på adressen. De har mange forskellige typer, og du kan få et overblik over dem lige her.

Har du spørgsmål til os omkring dette venue, booking af det eller noget helt tredje? Så smid os en besked, og vi gør vores ypperste for at vende tilbage til dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Ingen valgte.

tab-heading-img

FACILITETER

Balkon

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Store Hall v. Game Streetmekka

København, Enghavevej 82D

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Store Hall v. Game Streetmekka som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Store Hall v. Game Streetmekka