Food Space v. Kødbyen

København

25-250 pers.

Få et tilbud

I det hippe Kødbyen finder du Food Space. Kødbyen er gået fra tidligere at have været et industrielt centrum midt i hovedstaden til nu at huse fancy barer og restauranter. I Den Grå Kødby mellem historiske fragtmandshaller og pakhuse finder du Food Space. Beliggende i stueetagen af et hus, hvor alt handler om mad og spiseoplevelser.

Food Space er et råt og urbant lokale, der både egner sig til konferencer, modeshows, middage og vilde fester. Her emmer af kreativitet og iværksætterånd. I den ånd kan lokalet lejes som rent eventlokale, hvor du selv står for forplejningen eller du kan vælge at bruge Madkastellets prisvindende madløsninger med kant.

Food Space er et 500 m2 stort lokale med hvide, rå murstensvægge, der kan omdannes til kulisser, som kun fantasien sætter grænser for. Food Space rummer op til 250 personer; festglade, kreative eller fagligt stemte – eller et miks af det hele.

Ønsker du mere information om dette venue, så kontakt en eventkonsulent her. Hos Rentspace gør vi vores for, at jeres arrangement bliver præcis, som I går og drømmer om. Hvad end det er til bryllup, fødselsdag, dagsmøde eller konference står vores dedikerede eventkonsulenter klar til at hjælpe jer med at realisere jeres drømme.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

250

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

150

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

150

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

500

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Catering tilbydes

Egen mad tilladt

Egne drikkevare tilladt

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

Projekter

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Dansegulv

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring skal tilkøbes

Serveringspersonale kan tilkøbes

Få et tilbud fra Food Space v. Kødbyen?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues