The Main Hall v. Lokomotivværkstedet

København

300-3500 pers.

?
Der er mange faktorer, som spiller ind på den endelige pris, så tag derfor fat på Rentspace, hvis du ønsker et tilbud. Så skal vi nok forsøge at hjælpe dig i mål

Lokaleleje fra kr. 100.000.-

Send forespørgsel

Et stenkast fra Københavns centrum står 10.000 kvm klar til at danne rammen om jeres arrangement. Det mere end 100 år gamle lokomotivværksted byder med sin imponerende arkitektur jeres gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse.

Lokomotivværkstedet er naturligt opdelt i Kedelsmedjen – The Boiler Room – på 900 kvm og Hovedhallen på 9.500 kvm. Dog skalerer personalet altid lokalerne så jeres område passer præcis til størrelsen på arrangementet, hvad enten I er 300 eller 3.500 personer.

Lokomotivværkstedets gulv-til-loft vinduer samt tagkonstruktionen af træ og glas giver et flot lysindfald fra 8 meters højde. Og med det nye indbydende indgangsparti, en ny garderobe og moderne toiletfaciliteter fremstår byens smukkeste rå lokation så autentisk som muligt. I dette rå univers er det kun fantasien, der sætter grænser for brugen af hallen.

Midt i byen og alligevel tæt på naturen. Lokomotivværkstedet har sin egen oase på 6.000 kvm i form af en stor have, hvor der er plads til udendørs arrangementer, lounge eller anden stemningsfuld opsætning. Den mindre hal, The Boiler Room, kan også udlejes via Rentspace til festlige og professionelle events.

Rentspace tilbyder gratis og fleksibel hjælp til planlægning af sjove, hyggelige og spændende arrangementer. Vi lytter til dine ønsker og behov, mens vi ihærdigt prøver at imødekomme disse og gøre alle parter glade. Vi stræber efter at skabe en uforglemmelig dag eller aften for dig. Kontakt os og lad os sammen få påbegyndt processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

3.500

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

3.000

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

2.000

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY