Multihallen v. Hafnia Hallen

København

22-349 pers.

Send forespørgsel

Multihallen Hafnia Hallen

Multihallen Hafnia Hallen er som udgangspunkt en træningshal egnet til forskellig sport. Men hallen rummer gode muligheder for udsmykning og indretning til fx konferencer eller mindre koncerter. Københavns Kommune har fx brugt multihallen til deres 6-by konference for 175 mennesker. Et arrangement der startede om formiddagen med fagligt indhold fra fire forskellige talere, imens der sideløbende foregik workshops og aktiviteter på de tilstødende faciliteter (kunstgræsbane og minibaner).

Om Hafnia Hallen

Ved Valby Idrætspark finder du Hafnia-Hallen en af nordeuropas største idrætshaller med 7 forskellige aktivitetsområder under samme tag. Hallen er oprindelig opført i 1996 som en dedikeret fodbold- og atletikhal under navnet Club Danmark Hallen. Dele af hallens tag brast dog sammen under store snemasser i 2010, og hallen stod herefter ubrugelig hen i nogle år, hvor man forsøgte at finde ud af, om hallen skulle rives ned eller restaureres.

I 2014 blev hallen overtaget af København Kommune, og i 2015 påbegyndte arbejdet med at udarbejde en plan for indretning af en ny hal med stor inddragelse af områdets lokale idrætsforeninger. En hal, der kunne bruges af flere forskellige sportsgrene under samme tag – med genbrug af den oprindelige tagkonstruktion.

Hafnia-Hallen kunne endelig åbne dørene for offentligheden 1. maj 2017 og rummer i dag et grundplan på 9200 m2, men med knap 10.000 aktivitets kvadratmeter til rådighed.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

349

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY