Salen v. Amager Selskabslokaler

København

100-300 pers.

Send forespørgsel

Amager Selskabslokaler byder på mange forskellige muligheder, når der skal afholdes fester eller arrangementer. Du finder flere forskellige og flotte lokaler her, men det største er Salen.

Salen ved Amager Selskabslokaler er et rigtig fint lokale med god plads og højt til loftet, som byder på mange muligheder. Denne kan rumme op til 300 gæster, som gør lokalet brugbart til rigtig mange forskellige arrangementer, hvor man skal have plads til en større forsamling af mennesker. I lokalet finder du både scene, bar og balkon og derudover er der garderobe samt gode toiletfaciliteter. Dette lokale ville eksempelvis være ideelt til firmaarrangementer, da der er rigelig plads til både konference, møde eller en aften i festligt lag. Fordelen ved denne store sal er også, at det kan opdeles i flere mindre områder, så den også kan bruges til mindre workshops. Selvom den er ideel til firmaarrangementer, så er den ikke forbeholdt til det. Så hvis du skal holde stor fødselsdag eller bryllup så er Salen ved Amager Selskabslokaler også perfekt hertil.

Hvis du gerne vil læne dig tilbage og nyde din fest eller arrangement, så er det faktisk en rigtig god idé at holde det ved Amager Selskabslokaler, for her er der nemlig sørget for det hele. Deres køkken klarer fuld forplejning – så uanset hvornår på døgnet du og dine gæster skal samles, kan de lave passende mad til jer. Det eneste du skal klare, er at nyde dagen eller aftenen, for de laver maden, serverer den og drikkevare og så klarer de også oprydningen efterfølgende.

Amager Selskabslokaler har flere forskellige lokaler, som kan bookes på kryds og tværs alt efter hvad der passer bedst til dit event eller arrangement. Der er dermed mange muligheder her. Du kan få et hurtigt overblik over de forskellige lokaler ved at klikke lige her.

Har du spørgsmål til Rentspace, eller vil du gerne vide noget mere om Salen ved Amager Selskabslokaler så ring eller send os en besked, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Balkon

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY