Cocktailbaren v. La Boucherie

København

20-300 pers.

Send forespørgsel

På Vestergade i Københavns Indre by finder I La Boucherie.. Her møder det urbane det avantgarde. Udsatte murstensvægge beklædt med progressiv kunst og andre rå detaljer som rustne jernkæder skaber et unikt og urbant udseende, mens pynt som burde med udstoppede fugle og trofæer bidrager med et avantgarde tvist, du ikke har set andre steder før.

På La Boucherie kan der afholdes en masse forskellige arrangementer for privatpersoner og virksomheder. De tilbyder muligheden for at afholde fødselsdage, diverse middagsarrangementer og mange andre former for komsammener.

Med et barkort fyldt af både cocktail-klassikere som Whiskey Sour og Tom Collins samt mere moderne fortolkninger som f.eks. Solero – en cocktail version af den klassiske ispind – har stedet lidt til en hver smag. Og dermed til enhver slags fest og event.

Hos La Boucherie er de fleksible og glade for at finde løsninger, der lever op til og muligvis overgår jeres forventninger og som ligeledes resulterer i en god oplevelse. Så om du skal holde en julefrokost, et launch party, et middagsselskab eller noget helt fjerde, så kan La Boucherie’s unikke, urbane lokaler og lækre cocktails tilpasses til et event for jer.

Det er også muligt for at leje andre venues. Læs mere om Dorsia, Hornsleth og Hive.

Hos Rentspace gives der personlig og fleksibel rådgivning, når det kommende event, møde eller fest skal planlægges. Vi lytter til dine behov, når vi stræber efter at imødekomme dine vilde drømme. Sammen kan der skabes et uforglemmeligt bryllup, festligt middagsselskab eller produktivt forretningsmøde, hvor der er øje for detaljerne og helhedsoplevelsen. Kontakt os i dag og få mere information om lokaler, rundvisning m.m.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

300

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

120

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

75

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY