Orangeriet v. Herthadalen

Roskilde

20-50 pers.

Få et tilbud

For enden af Danmarks længste allé ligger Herthadalen skjult. Alléen er en del af Ledreborg Gods. I Danmarks nye nationalpark ligger det smukke Orangeri. Her findes der fantastiske rammer for alle typer af selskaber for private såvel som virksomheder.

Det overordnede princip for Herthadalen er at fokusere på nærhed. Derfor vælger de at købe råvarer fra nærområdet for at gæsterne kan opnå den fulde, friske oplevelse. Ligeledes er der daglig plukning af urter og blomster fra egen urtehave og den nærliggende skov. Alt sammen er med til at give en eminent og lokal oplevelse. Det skal dog nævnes, at udenfor sommerperioden vil menuen variere, da råvarer kan være udenfor sæson.

Hos Herthadalen er mottoet Mennesker og måltider, og de ynder at give deres gæster en idyllisk oplevelse med indbydende mad, hvor bæredygtighed og økologi er i centrum.

Skal I afholde jeres bryllup på Sjælland, kan det anbefales at holde det i Herthadalens flotte bryllupslokaler nær Roskilde. I Herthadalen får du pulsen ned, og her kan I fokusere på hinanden, romantikken samt den gode stemning og mad.

Ligeledes udlejes andre dele af godset gennem Rentspace. Afhold f.eks. en festlig fødselsdagsmiddag i Hovedhuset, en hyggelig konfirmation i Pavillonen eller måske et bryllup i den skønne Slotsladen. Vær omgivet af den skønne natur og smukke bygning til en uforglemmelig dag/aften, hvor der inviteres til bryllup, jubilæum eller firmafest i den stemningsfulde lade.

Hos Rentspace tilbyder vi altid personlig hjælp, når du skal planlægge dit kommende event. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi vil gå langt for at imødekomme disse på bedste vis. Med vores netværk af samarbejdspartnere og forskellige venues har vi mulighed for at forenkle din proces og hjælpe dig med at arrangere en uforglemmelig dag eller aften.

Coverbilledet samt de to første i galleriet er af fotograf Marie Louise Munkegaard

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

-

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning leveres af venue

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Gratis parkering

Naturomgivelser

Telt

Udsigt

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Papir og blyanter/kuglepenne inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

Whiteboard

food-icon

Tjenester

Barpersonale inkluderet

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Vært/værtinde inkluderet

Vagtservice inkluderet

Få et tilbud fra Orangeriet v. Herthadalen?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues