Restauranten v. Gershøj Kro

Roskilde

10-35 pers.

Send forespørgsel

Restauranten ved Gershøj Kro

Gershøj Kro er et meget hyggeligt sted, som byder på rigtig lækker mad. Skal du holde fødselsdag, et selskab eller bare en hyggelig middag for de nærmeste er Restauranten ved Gershøj Kro virkelig et besøg værd. Du vil byde dine gæster på en kulinarisk madoplevelse, hvor i kan nyde maden med en rigtig smuk udsigt over Roskilde Fjord.

Gershøj Kro er en fin kro, som byder på en ægte og traditionel krostemning, som bare kan noget helt særligt. Det skaber en naturlig hyggelig atmosfære, som giver et perfekt grundlag for en dejlig dag eller aften. Maden bliver lavet af kokke, som har arbejdet på gourmetrestauranter, og du er dermed ikke tvivl om, at det er kvalitetsmad, der bliver serveret her på stedet. Der er ikke gået på kompromis med råvarer eller æstetik, når du får din mad. Du kan derfor trygt invitere familie, venner eller forretningsforbindelser på middag, for det er helt sikkert en oplevelse I vil få på Restauranten ved Gershøj Kro.

Gershøj Kro byder på mere end bare restauranten. Her er der også muligt at booke deres værelser til overnatning, eller hvis du skal afholde et arrangement, så kan det ligeledes lade sig gøre. De har nemlig to rigtig fine selskabslokaler, som har udsigt over Roskilde Fjord. Så hvis du skal holde fødselsdag, guldbryllup eller en konference så er der rig mulighed for at gøre det i rigtig hyggelige omgivelser her på Gershøj Kro.

Gershøj Kro ligger i en lille havneby kun 45 minutters kørsel fra København. Da Gershøj er en havneby, er det også muligt at komme til kroen via båd eller kajak, og gå de få meter op til kroen.

Vi her hos Rentspace, vil rigtig gerne bidrage til din fest eller arrangement bliver en succes, derfor har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Kontakt os – og så hjælper vi dig videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

35

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY