Galleriet v. Restaurant Upstairs

Roskilde

44-75 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Upstairs byder indenfor til hyggelige og hjemlige rammer. Restauranten er beliggende centralt i Roskilde – kun få hundrede meter fra Roskilde Domkirke. Placeringen ligger i historiske, smukke omgivelser, mens man er tæt på Roskilde gågade og dets pulserende byliv.

Upstairs tilbyder løsninger til både større og mindre selskaber. Deres store lokale kan rumme op til 44 personer, og her er der mulighed for at lukke af for at opnå en mere intim løsning. Der er samtidig mulighed for forskellige bordopsætninger, der ikke kun lægger op til klassiske middage, men også giver anledning til workshops.

Maden er en dejlig smagsoplevelse, hvor der altid arbejdes med friske råvarer – købt fra dag til dag. Stegning af bøffer og kød sker på grillen. Der røres hjemmelavet is og bages frisk brød hver eneste dag. Både frokost- og aftenmenuer vil blive lavet fra bunden efter bestilling og aftale. Det er dermed muligt at opnå en fleksibel løsning, der omfavner ens behov og præferencer. Ved buffet eller brunchselskab vil Restaurant Upstairs stille tag-selv-bord i et af de dertilhørende lokaler.

Der er gode parkeringsvilkår i nærheden, og det er nemt at komme til og fra restauranten. Ligeledes kan der bedes om forplejning under møder.

Rentspace planlægger gerne dit kommende event, møde eller fest. Kontakt os for at høre nærmere og book evt. en rundvisning for at opleve den fulde oplevelse af vores fantastiske lokaler. Vi lytter til dine behov og drømme og vil tilstræbe at imødekomme dem bedst muligt, så alle parter er glade og tilfredse. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

75

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY