Bunker af Vin

Roskilde

5-25 pers.

Send forespørgsel

Under jorden i Roskildes 2. Verdenskrigsbunker kan man opleve unikke vinsmagninger i rolige omgivelser og bombesikre lokaler. Det er en oplagt udnyttelse af krigens efterladenskaber, at vi propfylder bunkerne med druesaft af lækker kvalitet, sjove indslag og en god portion nørderi.

Via salg af naturlig vin, cider, øl og spiritus fra Bunkeren, forsøger vi at bidrage til naturvinens udbredelse, hvilket er vores store passion. Der kommer løbende alle mulige sjove og lærerige vin-relaterede events, der foregår på bunkerens matrikel i autentiske omgivelser, for både medlemmer og andre nysgerrige.

Vores netværk i Roskilde giver desuden helt ekstra-ordinære smagninger, da vi kan bruge alle vores lokale venners viden til jeres event. F.eks. opbevares både øl for mikrobryggeriet D’øl og vi har lavet vores eget rom med Get Spirits og er i gang med et spændende projekt med MØRK kafferisteri fra Musicon.

Vi er overordentlig glade for at kunne tilbyde en anderledes oplevelse i Roskilde. Det bliver sjovt at dele vores passion med jer andre, dele viden, spille stratego og vigtigst af alt, drikke en masse vindruesaft, æblevin og andre gode destillater.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

25

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

20

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY