venue-img
venue-img venue-img
venue-img

Pavillonen v. Herthadalen

seated-guests-img

60

Siddende gæster

seated-guests-img

70

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

main-info-img

32

Runde borde
main-info-img

Nej

Mødelokaler

Se stedets faciliteter her

Om Pavillonen v. Herthadalen

For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledrebord Gods, ligger Herthadalen smukt gemt væk i Danmarks nyeste nationalpark. De flotte lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 20 til 300 gæster, og er en perfekt ramme for alle typer af selskaber - lige fra private som til virksomheder.

Herthadalen fokuserer altid på nærhed. Nærhed ved deres service, gastronomi og atmosfære. Man får en autentisk oplevelse, når selskabet bydes indenfor i det flotte, lyse lokale, og man sætter sig til rette i de klassiske møbler. Rummets romantiske træloft, lyse gulv og minimalistiske vinduer sætter de fineste rammer for en bred vifte af arrangementer.

Køkkenet byder på kvalitets råvarer fra lokalområdet. Dagligt plukkes der urter og blomster fra deres egen urtehave og skov. Gastronomien afspejler de fire sæsoner, hvor menuerne skræddersys efter månedens udvalg. Der er garanteret en fantastisk smagsoplevelse, når restaurantens kokketeam sammen skaber skøn mad til enhver smag.

Pavillonen har plads til 30-60 pers. ved runde borde og har egen stor terrasse med udsigt over Knapsø, hvor det er oplagt at nyde en velkomstdrink eller kaffen. Et perfekt sted til hyggelige sammenkomster. Ligeledes udlejes andre dele af godset gennem Rentspace. Afhold f.eks. en festlig fødselsdagsmiddag i Hovedhuset eller et hyggeligt bryllup i Slotsladen. Vær omgivet af den skønne natur og smukke bygning til en uforglemmelig dag/aften, hvor der inviteres til bryllup, jubilæum, eller firmafest i den stemningsfulde bygning.

Hos Herthadalen er mottoet ”Mennesker og måltider”. Her ynder de at give deres gæster en idyllisk oplevelse med indbydende mad, hvor bæredygtighed og økologi er i centrum. At afholde et bryllup, fødselsdag, jubilæum, møde, firmafest eller andet her betyder, at man er garanteret en dejlig oplevelse. Få pulsen ned og fokuser på hinanden, romantikken samt den gode stemning.

Hos Rentspace tilbyder vi gratis og personlig hjælp, når I skal planlægge jeres næste fest eller møde. Vi lytter til jeres behov og ønsker. Igennem samarbejde og kommunikation stræber vi efter at imødekomme disse på bedste vis. Kontakt os gerne, hvis Herthadalen har interesse eller I har brug for anden information. Vi står klar til at skabe en uforglemmelig dag eller aften, hvor helhedsoplevelsen er unik.

Book en rundvisning af pavillonen for at få det fulde overblik over mulighederne og potentialet for dit kommende event.

Foto: Marie Louise Munkegaard

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

Projektor

tab-heading-img

FACILITETER

Have

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udsigt

tab-heading-img

UDSTYR

Ingen valgte.

Pavillonen v. Herthadalen

Lejre, Slangealleen 1

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til Pavillonen v. Herthadalen som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på Pavillonen v. Herthadalen