Slotsladen v. Herthadalen

Lejre

80-600 pers.

Få et tilbud

For enden af Danmarks længste allé ligger Herthadalen skjult gemt. Alléen er en del af Ledreborg Gods. I Danmarks nye nationalpark ligger de smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø. Her findes der fantastiske rammer for alle typer af selskaber for private såvel som virksomheder.

Slotsladen er en del af Ledreborg Slot og lejes kun ud ved specielle anledninger, f.eks. bryllupper, møder og kurser. Det store lokale indbyder til et større komsammen, hvor det festlige arrangementet afholdes i et historiske og scenisk miljø.

Det overordnede princip for Herthadalen er at fokusere på nærhed. Derfor vælger de at købe råvarer fra nærområdet for at gæsterne kan opnå den fulde, friske oplevelse. Ligeledes er der daglig plukning af urter og blomster fra egen urtehave og den nærliggende skov. Alt sammen er med til at give en eminent og lokal oplevelse. Det skal dog nævnes, at udenfor sommerperioden vil menuen variere, da råvarer kan være udenfor sæson.

Hos Herthadalen er mottoet Mennesker og måltider, og de ynder at give deres gæster en idyllisk oplevelse med indbydende mad, hvor bæredygtighed og økologi er i centrum.

Skal I afholde jeres bryllup på Sjælland, kan det anbefales at holde det i Herthadalens flotte bryllupslokaler nær Roskilde. I Herthadalen får du pulsen ned, og her kan I fokusere på hinanden, romantikken samt den gode stemning og mad.

Ligeledes udlejes andre dele af godset gennem Rentspace. Afhold f.eks. en festlig fødselsdagsmiddag i Hovedhuset eller en hyggelig konfirmation i Pavillonen. Vær omgivet af den skønne natur og smukke bygning til en uforglemmelig dag/aften, hvor der inviteres til bryllup, jubilæum eller firmafest i den stemningsfulde lade.

Hos Rentspace tilbyder vi altid personlig hjælp, når du skal planlægge dit kommende event. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi vil gå langt for at imødekomme disse på bedste vis. Med vores netværk af samarbejdspartnere og forskellige venues har vi mulighed for at forenkle din proces og hjælpe dig med at arrangere en uforglemmelig dag eller aften.

Foto: Marie Louise Munkegaard

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

600

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

500

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

500

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

160

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

600

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Forplejning leveres af venue

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Mikrofon

Professionelt audioudstyr

Professionelt lysudstyr

Projekter

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Gratis parkering

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Scene

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde/stole inkluderet

Rundborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Vært/værtinde inkluderet

Vagtservice inkluderet

Få et tilbud fra Slotsladen v. Herthadalen?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues