Slotsladen v. Herthadalen

Lejre

100-600 pers.

Send forespørgsel

Slotsladen Herthadalen

For enden af Danmarks længste allé ligger Herthadalen skjult. Alléen er en del af Ledreborg Gods. I Danmarks nye nationalpark ligger de smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø. Her findes der fantastiske rammer for alle typer af selskaber for private såvel som virksomheder.

Slotsladen Herthadalen er en del af Ledreborg Slot og lejes kun ud ved specielle anledninger, f.eks. bryllupper, møder og kurser. Det store lokale indbyder til et større komsammen, hvor det festlige arrangementet afholdes i et historiske og scenisk miljø.

Det overordnede princip for Herthadalen er at fokusere på nærhed. Derfor vælger de at købe råvarer fra nærområdet for at gæsterne kan opnå den fulde, friske oplevelse. Ligeledes er der daglig plukning af urter og blomster fra egen urtehave og den nærliggende skov. Alt sammen er med til at give en eminent og lokal oplevelse. Det skal dog nævnes, at udenfor sommerperioden vil menuen variere, da råvarer kan være udenfor sæson.

Hos Herthadalen er mottoet Mennesker og måltider, og de ynder at give deres gæster en idyllisk oplevelse med indbydende mad, hvor bæredygtighed og økologi er i centrum.

Skal I afholde jeres bryllup på Sjælland, kan det anbefales at holde det i Herthadalens flotte bryllupslokaler nær Roskilde. I Herthadalen får du pulsen ned, og her kan I fokusere på hinanden, romantikken samt den gode stemning og mad.

Ligeledes udlejes andre dele af godset gennem Rentspace. Afhold f.eks. en festlig fødselsdagsmiddag i Hovedhuset eller en hyggelig konfirmation i Pavillonen. Vær omgivet af den skønne natur og smukke bygning til en uforglemmelig dag/aften, hvor der inviteres til bryllup, jubilæum eller firmafest i den stemningsfulde lade.

Hos Rentspace tilbyder vi altid personlig hjælp, når du skal planlægge dit kommende event. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi vil gå langt for at imødekomme disse på bedste vis. Med vores netværk af samarbejdspartnere og forskellige venues har vi mulighed for at forenkle din proces og hjælpe dig med at arrangere en uforglemmelig dag eller aften.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

600

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

500

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

160

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Scene

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY