Kongesalen v. Gershøj Kro

Roskilde

30-80 pers.

Send forespørgsel

Kongesalen ved Gershøj Kro

I den lille havneby Gershøj ved Roskilde Fjord finder du Gershøj Kro. Denne kro byder på en traditionel krostemning, hvor hygge og idyl er gennemtrængende. Det er et perfekt sted at afholde konfirmation, fødselsdag, reception eller andre selskaber. Her kan du nemlig invitere dine gæster på en fantastisk udsigt og eminent lækker mad.

Hvis du skal holde fest eller arrangement for et lidt større selskab, så er Kongesalen ved Gershøj Kro altså værd at kigge nærmere på. Her har du nemlig mulighed for at invitere op til 80 gæster, og lokalet kan også opdeles i to, hvis der skulle være behov for dette. Gershøj Kro vil rigtig gerne være med til fejre de store øjeblikke, og derfor gør de også rigtig meget ud af, at hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Udover at du vil få serveret en rigtig god oplevelse, så vil du også få serveret rigtig lækker mad. Uanset om det er buffet, 3-retters menu, fingermad eller en 12-retters gourmetmiddag du gerne vil byde dine gæster på, så kan Gershøj Kro klare det hele. De har nemlig ansat gourmetkokke, som på ingen måde går på kompromis med noget som helst. Så hvis du booker Kongesalen ved Gershøj Kro, er der rig mulighed for, at dig og dine gæster bare kan læne sig tilbage og nyde hele festen.

Gershøj Kro byder på mange muligheder. Her kan du booke værelser, hvis der er behov for overnatning. Du finder også Dronningesalen, som er rigtig god til mindre selskaber. Hvis du gerne vil opleve deres lækre mad ala carte, så er det også muligt at besøge restauranten.

Denne lille kro ligger kun 45 minutter kørsel fra København via Holbækmotorvejen. Det er dermed nemt at komme dertil. Det er også muligt at komme til Gershøj med båd eller Kajak, du går blot i land i havnen, og få meter derfra finder du kroen.

Har du spørgsmål? Så smid os endelig en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt med svar til dig. Vi vil nemlig gerne bidrage til, at dit arrangement bliver, ligesom du går og drømmer om.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY