Dronningesalen v. Gershøj Kro

Roskilde

15-30 pers.

Send forespørgsel

Dronningesalen ved Gershøj Kro

Gershøj Kro ligger i en den lille havneby ved Roskilde Fjord ‘Gershøj’, som har en rigtig hyggelig stemning. Denne stemning er videreført ind i kroen, som byder på en oplevelse udover det sædvanlige. Det er derfor værd at tage et nærmere kig på stedet, hvis du skal holde bryllup, fødselsdag, mindehøjtidelighed eller en reception.

Dronningesalen ved Gershøj Kro er det mindste af deres selskabslokaler, og er derfor et rigtig godt bud på et lokale til de mindre selskaber. Her kan du samle op til 30 personer. Lokalet har udsigt over fjorden, hvilket bare giver lokalet det ekstra. Gershøj Kro vil også rigtig gerne gøre deres for, at din dag bliver, som du drømmer om. Derfor er de med til at skræddersy festen, når de kender dine ønsker og behov. Derudover serverer de rigtig lækkert mad til dig og dine gæster. Alt maden er lavet af gourmetkokke, som på ingen måde går på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik. Der bliver kræset for hver enkelt detalje, hvad enten det er en traditionel wienerschnitzel eller i ønsker noget mere moderne mad. De kan klare alt fra en buffet til en 12-retters gourmetmiddag. Hvis du lejer Dronningesalen ved Gershøj Kro, vil du og dine gæster helt sikkert få en oplevelse udover det sædvanlige.

Hvis du ønsker et større lokale, så kan du tage et kig på Kongesalen, hvor du kan samle op til 80 mennesker. Hvis du ønsker en mindre og måske mere intim middag, så er der også mulighed for at besøge kroens restaurant. Der er mange muligheder på den idylliske kro i Gershøj, og du kan se dem alle her.

Hvis du har spørgsmål til Gershøj Kro eller noget helt andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil rigtig gerne bidrage til, at du får det arrangement eller fest som du går og drømmer om.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY