Hovedhuset v. Herthadalen

Lejre

20-200 pers.

Send forespørgsel

For enden af Danmarks længste allé – en del af Ledrebord Gods, ligger Herthadalen smukt gemt væk i Danmarks nyeste nationalpark. De flotte lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 20 til 300 gæster. De kan danne en perfekt ramme for alle typer af selskaber – lige fra private til erhvervsmæssige.

Herthadalen fokuserer altid på nærhed. Nærhed ved deres service, gastronomi og atmosfære. Man får en autentisk oplevelse, når dit selskab bydes indenfor i det flotte, lyse lokale, og I sætter jer tilrette i de klassiske møbler. Rummets romantiske træloft, mørke gulv og minimalistiske vinduer sætter de fineste rammer for en bred vifte af arrangementer.

Køkkenet byder på kvalitets råvarer fra lokalområdet, ligesom de dagligt plukker urter og blomster fra deres egen urtehave og skov. Gastronomien afspejler de fire sæsoner, hvor menuerne skræddersys efter månedens udvalg. Der er dog garanteret en fantastisk smagsoplevelse, når restaurantens kokketeam sammen skaber skøn mad til enhver smag.

Hovedhuset har plads til 120 spisende gæster ved rundborde og op til 160 personer ved aflange borde. Ved selskaber på under 65 personer opdeles hovedhuset i Pejsestuen og Birkestuen – dog ikke ved afholdelse af bryllupper. Birkestuen har plads til 15-60 pers. ved runde borde, og i pejsestuen er der plads til 30-60 pers. ved runde borde. Der er altså rig mulighed for en fleksibel løsning, når der skal opdækkes til arrangementet.

Ligeledes udlejes andre dele af godset gennem Rentspace. Afhold f.eks. en festlig fødselsdagsmiddag i Pavillonen eller et hyggeligt bryllup i Slotsladen. Vær omgivet af den skønne natur og smukke bygning til en uforglemmelig dag/aften, hvor der inviteres til bryllup, jubilæum, eller firmafest i den stemningsfulde bygning.

Hos Herthadalen er mottoet ”Mennesker og måltider”. Her ynder man at give ens gæster en idyllisk oplevelse med indbydende mad, hvor bæredygtighed og økologi er i centrum. At afholde et bryllup, fødselsdag, jubilæum, møde, firmafest eller andet betyder, at man er garanteret en dejlig oplevelse. Få pulsen ned og fokuser på hinanden, romantikken samt den gode stemning.

Hos Rentspace tilbyder vi gratis og personlig hjælp, når I skal planlægge jeres næste fest eller møde. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og igennem samarbejde og kommunikation stræber vi efter at imødekomme disse på bedste vis. Kontakt os gerne, hvis Herthadalen har interesse eller I har brug for anden information. Vi står klar til at skabe en uforglemmelig dag eller aften, hvor helhedsoplevelsen er unik.

Book en rundvisning af hovedhuset for at få det fulde overblik over mulighederne og potentialet for dit kommende event.

Foto: Marie Louise Munkegaard

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY