Vesterhavet v. Copenhagen Marriott

København

150-400 pers.

Send forespørgsel

Copenhagen Marriott er et hotel med en fantastisk placering med udsigt over havnefronten i midten af København. Udover man kan overnatte på hotellet, er der også mulighed for at invitere indenfor til forskellige typer af arrangementer. Hvis du har brug for et stort og eksklusivt lokale i København, så tag et nærmere kig her.

Copenhagen Marriott kan kombinere deres to største lokaler, og tilsammen bliver de til “Vesterhavet”. Når man træder ind i Vesterhavet ved Copenhagen Marriott, er der ikke tvivl om at lokalet er perfekt til store forsamlinger. Her er der helt klare associationer til en balsal, da der er smukke lysekroner i loftet samt full-floor gulvtæppe. Lokalet er virkeligt fint, og har lidt en majestætisk tone. Vesterhavet kan rumme op til 400 siddende gæster.  Som nævnt kan lokalet deles op i to lige store rum, og her er der i hvert rum plads til 200 siddende gæster i banquet-opsætning. Udover lokalet i sig selv er værd at opleve, så er der også udsigt over havnefronten, som bare giver en ekstra tone af eksklusivitet. Copenhagen Marriott arbejder med konceptet “Responsible Hospitality”, hvilket betyder, at de altid gør deres ypperste for, at du altid vil opleve den bedst mulige service.

Der er ingen tvivl om, at Vesterhavet ved Copenhagen Marriott er et unikt lokale, men hvis du har brug for et andet eller mindre lokale, så kan Copenhagen Marriott også sagtens levere det. Du kan se nærmere på de forskellige muligheder lige her.

Hos Rentspace er vores fornemmeste opgave at finde lige præcis det lokale eller venue, som opfylder alle dine krav til dit event eller arrangement, så hvis du har brug for hjælp, eller sidder med spørgsmål, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

400

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY