Festsalen v. Kosmopol Konferencecenter

København

50-200 pers.

Send forespørgsel

Festsalen Kosmopol Konferencecenter

Den store sal, kendt som Festsalen, giver med sin originale stuk, pompøse lysekroner og højt til loftet en WOW-faktor, som kun findes i gamle bygninger i indre København. Lokalet er istandsat med respekt for dets gamle historie og står idag superflot med mange minder fra dengang det var en Købmandsskole. Festsalen på Kosmopol har repræsenteret mange middage, firmaevents, modeshows, julefrokoster og receptioner, men også private arrangement som bryllup, konfirmation og fødselsdage. Festsalen er rummelig og kan opstilles på mange forskellige måder, så det passer dit arrangement; hestesko eller konference, siddende eller stående, faste siddepladser eller mulighed for at “mingle” rundt.

Kosmopol hjælper gerne med at indrette festsalen til dit arrangement. De har et stort netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at indrette efter dit ønske. Det kan være specifikke møbler eller blomster, eller arrangere underholdning eller musik. Festsalen er desuden udstyret med lyd- og lysanlæg samt mikrofon.

Hvis du står og skal afvikle et lille eller stort firmaarrangement, eller privatfest kan vi på Rentspace hjælpe dig med planlægningen. Vi har mange års erfaring indenfor event- og festplanlægning, og er vant til at have overblik over alle de forskellige elementer som skal til, for at arrangementet bliver rigtigt godt. Konferencecenter Kosmopol har mange forskellige typer af lokaler, og her er mulighed for at sætte dem sammen så det passer dit arrangement.

Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om Festlokale Kosmopol, eller nogen af de andre lokaler i huset. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

140

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

120

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY