Teater Republique

København

100-300 pers.

Send forespørgsel

Teater Republique

Hvad der tidligere var Østerfælled Kaserne og i gamle historiske bygninger fra 1896, ligger Teater Republique. Teatret har budt gæster velkommen siden 2009 og i 2018 blev de en del af Østerbro Teater, som har tre andre scener; Østre Gasværk, Revolver og Reaktor. De har alle sin helt unikke historie og profil og tilbyder derfor også forskellige rammer til forskellige festligheder eller arrangementer, både til private og virksomheder. Hos Republique folder tidens skarpeste iscenesættere sig ud med nyskabende formater og en overvægt af nyskreven dramatik.

Reaktor, som beskrives som den fjerde scene hos Østerbro Teater, er også foyeren ved Teater Republique. Foyeren kan bruges som samlingspunkt både før og efter en forestilling, eller til reception og networking mellem forelæsninger.

Scenen ved Teater Republique, er ikke kun til teater. Her er der mulighed for at afholde konferencer, forelæsninger, produktlanceringer, kick-off, receptioner og meget mere. Der er mulighed for at bestille forplejning, både til konferencer, fester og shows.

Hos Rentspace hjælper vi dig gerne med at planlægge din fest eller arrangement. Vi har mange års erfaring indenfor eventbranchen, og har derfor også et stort netværk af mulige samarbejdspartnere. Vi guider og hjælper dig med planlægningen af dit næste arrangement, og sætter dig gerne i kontakt med mulige samarbejdspartnere eller leverandører.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Teater Republique eller en af de andre lokaler, eller du ønsker at booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

300

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY