Lidkoeb

København

12-65 pers.

Send forespørgsel

I hotspottet Lidkoeb kan du imponere dine gæster i smukke omgivelser, der oser af hygge og kvalitet. Baren er indrettet i en fredet og flot istandsat bygning, der ligger i en baggård på Vesterbrogade. Bygningen byder på tre etager og en hyggelig gårdhave, der kan bookes til dit næste arrangement.

De forskellige etager har forskellige udtryk, og de varierer af antal gæster, du kan have med. Men fælles for alle lokalerne ved Lidkoeb er, at det er charmerende og hyggelige omgivelser, som man helt sikkert har lyst til at invitere sine venner, familie eller kollegaer med hen til. Derfor har stedet også så mange muligheder, for her kan man holde møder med forretningsforbindelser, firmafest, fødselsdag og meget mere. Derfor skal du endelig ikke tøve med at booke dit ønskede lokale, for der er rig mulighed for en festlig aften her.

Hos Lidkoeb finder du følgende lokaler:

  • Stuen
  • 1. sal
  • 2. sal
  • Gårdhaven
  • Orangeriet

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne hjælpe til, at I får booket det helt rigtige lokale til jeres fest, event eller arrangement. Vi har et hav af forskellige muligheder uanset størrelse og formål. Så tag endelig fat i os, så vi kan tage en snak om jeres behov og ønsker. Vi har også mange leverandører og samarbejdspartnere, som i ligeledes kan få fornøjelsen af.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

65

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egne drikkevarer ikke tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY