Ballroom v. AC Hotel Bella Sky Copenhagen

København

50-315 pers.

Send forespørgsel

Designhotellet AC Hotel Bella Sky Copenhagen er et moderne og utroligt lækkert hotel, som er beliggende i Ørestad. Dette hotel byder på rigtig mange muligheder og forskellige lokaler, så her kan der afholdes rigtig mange typer af events. Bl.a. har de deres rigtig flotte festlokale som kan bruges til fest, middag, konference og meget mere.

Det lækre Ballroom ved AC Hotel Bella Sky Copenhagen er lyst, moderne og har 3,7 meter til loftet. Det er et hjørnelokale, som har gulv-til-loft-vinduer. Det er derfor et lokale med et helt fantastisk lysindfald, og er samtidligt rigtig rummeligt. Alt efter hvilken type event og opsætning af borde og stole der ønskes, kan der være op til 315 personer i lokalet. Lokalet ligger med direkte adgang til Ballroom foyer, som er ideel til at tage sine pauser i, når det er tid til at strække benene og få lidt luft. Lokalet er et festlokale, og som navnet indikerer, kan det bruges til fest. Men lokalets størrelse og fleksibilitet gør det også oplagt at bruge til mindre foredrag, præsentationer, møder, mindre konferencer og meget mere. Dermed sagt – det er et alsidigt lokale, som kan bookes til forskellige typer af arrangementer.

Bella Sky Conference & Event er kendt for deres rigtig gode konference kompetencer, og de har nemlig både 48 forskellige mødelokaler fordelt i AC Hotel Bella Sky og Bella Center Copenhagen, samt auditorier. Du er velkommen til at kigge nærmere på disse, hvis det frister.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne sørge for at det lokale, som du booker, opfylder alle ønsker og krav så dit event bliver en succes. Så hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os endelig – vi hjælper dig gerne videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

315

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY