Hangar 145

København

300-1200 pers.

Send forespørgsel

Hangar 145

Hangar 145, er som navnet antyder, en gammel flyhangar – og det kan stadig tydeligt ses og mærkes. Her er lokalet til det store arrangement. Med plads til 1000 spisende gæster, er det her et lokale som egner sig til de store firmaarrangementer som julefrokost eller sommerfest, men det fungerer også til fx. produktlanceringer, messer, filmoptagelser eller koncerter. Udover det store lokale, er der et stort udendørs område som kan benyttes både til den aktive konference eller teambuilding dag – eller som en del af fx produktlanceringen. AV-udstyr opsættes efter ønsker og behov – både indendørs og udendørs.

Hangar 145 har stor erfaring fra forskellige typer af arrangementer med aktiviteter. Der er rig mulighed for at aktivere deltagerne, hvis dette ønskes. Fx kan der arrangeres øksekast, lerdueskydning eller champagnesmagning eller en tur med segways.

Hangar 145 har stadig meget af dets historie tilbage og det er tydeligt at det her er en gammel flyhangar. Lokalet er moderniseret og her er alle de moderne faciliteter som man kan forvente. De store vinduespartier gør at det er masser af lysindfald og lokalet opleves derfor som at være nyt.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp, og vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af events, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Vi har altid dig og dine gæster i fokus, og vejleder dig til at tage velovervejede beslutninger.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Hangar 145.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

1000

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

800

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Scene

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY