Mødelokaler v. Copenhagen Marriott

København

10-260 pers.

Send forespørgsel

Leder du efter det perfekte mødelokale centralt i København? Så er du kommet det rigtige sted – ved Copenhagen Marriott finder du flere af slagsen. Mødelokalerne varierer i størrelse, men alle er lyse og moderne, faciliteterne er i top, og det er de perfekte omgivelser at afholde sit møde i. Det skader heller ikke, at det er placeret på Københavns havnefront så der er en fantastisk udsigt over vandet.

Alle 16 mødelokaler ved Copenhagen Marriott er lyse, og flere af dem har en lækker udsigt over vandet. Udover at du selvfølgelig er velkommen til at holde helt traditionelle møder her, er der også rigtig gode muligheder for at holde både hybridmøder, online møder, webinarer og livestreaming events. Det er dermed ingen tvivl om at faciliteterne er moderne, og teknologien ligeledes er i top. Du vil altid finde det nyeste inden for AV- og IT-udstyr. Professionalismen er høj, og du kan derfor være sikker på, at dit møde uanset størrelse og formål vil blive en succes. Mødelokalerne er fleksible, så de kan indrettes efter det behov, som du har. Derudover kan de to største lokaler kombineres, så det bliver et stort lokale “Det store Ballroom”. Der hersker ingen tvivl om, at der her leveres den bedst mulige service, og derfor et rigtigt godt bud på et sted at afholde sine møder.

Du vil også finde forskellige breakout- og pauseområder, en dejlig terrasse ved vandet samt aktiviteter på, ved og i vandet, hvis hovedet trænger til en pause.

Copenhagen Marriott byder på flere forskellige typer af lokaler, som du kan se nærmere på her, så du er sikker på du vælger det, som passer bedst muligt til dit event.

Vil du gerne vide mere om de lækre mødelokaler ved Marriott Copenhagen, eller har brug for hjælp til booking? Så brug kontaktformularen forneden eller giv os et kald, så vi her hos Rentspace hurtigt og nemt kan hjælpe dig videre i planlægningen af dit møde.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY