Cock's and Cows v. Gammel Strand

København

20-200 pers.

Send forespørgsel

Cock’s and Cows Gammel Strand er stedet, hvor det hele begyndte. I Københavns Indre by finder du denne lækre burger restaurant med plads til store såvel som mindre selskaber.

I hele restauranten er der plads til 175 siddende. Ønsker du ikke så mange gæster, kan restaurantens forskellige dele også godt bookes hver for sig. Lej fx The Barn I med plads til 28 gæster, det mere intime The Barn II med plads til 17 gæster, Spencer, hvor der kan være 40 gæster eller deres skønne overdækkede gårdhave, The Courtyard, med plads til 50 gæster.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet.

Kontakt os, hvis Cock’s and Cows har interesse til en kommende begivenhed, eller en rundvisning kunne komme på tale. Vi anbefaler altid, at man ser stedet på egen hånd for at få det fulde indblik i venuets potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY