Mødesalen v. Kosmopol Konferencecenter

København

30-180 pers.

Send forespørgsel

Mødesalen Kosmopol

Det tidligere bibliotek i Købmandsskolen, er i dag et flot møde- og forelæsningslokale. Lokalet har højt til loft, originale stuk og søjler og et fantastisk lysindfald fra de store vinduer på begge sider af lokalet. Her er oplagt at holde større møder, mindre konferencer, undervisning eller forelæsning.

Mødesalen rummer mange muligheder i forhold til opstillinger af borde og stole. Indretning og opstilling, tilpasses altid behovet. Til mødesalen tilhører en garderobe og kaffebar samt områder til både samtaler og mulighed for at netværke. Ved lange møder eller andre halv- eller heldags arrangementer, kan Kosmopol ordne forplejning. Der er meget at vælge mellem fx morgenmad, frokost og middag, men også alt derimellem. Festsalen kan med fordel bruges, hvis det er et stort arrangement.

Mødesalen Kosmopol ligger på 2. sal og har det udstyr der skal til, for at kunne holde et møde eller konference. Der er mikrofoner i form af både headset og håndholdt, computer og wi fi, projektor og lærred samt whiteboard, flipovers og tuscher.

Hvis du står og skal afholde et møde, konference eller foredrag, er Kosmopol er godt sted. Her er mulighed for at booke flere lokaler samtidigt, hvis der er brug for fx. break-out rooms.

Rentspace står også til rådighed og hjælper dig gerne videre, hvis du er i tvivl om hvilket lokale du skal booke. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere om Mødesalen Kosmopol, eller du ønsker at booke stedet. Du kan også klikke ind på KOSMOPOL, for at se øvrige lokaler og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

180

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY