Lola København

København

15-100 pers.

Send forespørgsel

Har du noget, som rigtig skal fejres med en fed fest? Hvorfor så ikke give den hele armen med privat VIP-rum? Det får du nemlig muligheden for hos Lola København.

Lola København har skabt et blomstret univers, hvor der er muligheder for enhver smag. Her er der plads til alle, og klubben er fyldt med fede bar elementer, og her er der bare en stemning af fest og farver. Lola er et sted uden begrænsninger, hvor der bare er lagt op til at alle skal have en fest.

Hvis du gerne vil have en ekstra unik oplevelse hos Lola København i anledning af fødselsdag, polterabend eller en anden form for privat fest, så har Lola den fede stemning. Det perfekte lokale til at give den gas med sang, dans og drinks kun med de gæster du selv har inviteret.

Har du varmet danseskoene op, og er klar til at holde fest på Lola? Så tøv endelig ikke med at booke lokalet. Vi har gjort det nemt, så du kan booke online her hos Rentspace. Har du spørgsmål, må du endelig også sende dem afsted til os, så vi kan hjælpe dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY