Stuerne v. Villa Kultur

København

20-50 pers.

Send forespørgsel

Stuerne Villa Kultur

Stuerne Villa Kultur dækker over Dagligstue, Bibliotek og Karnap. Der er mange muligheder i disse moderne herskabelige rum:  En reception, intimkoncert, kursus eller en mindre fest med et intimt og personligt touch. Stuerne ligger i stueetagen i et af Østerbros mest mystiske og spændende huse – Villa Kultur. På Krausesvej blev den store herskabsvilla bygget i 1880 og har kun været beboet af to familier.

Dagligstuen

Gennem foyeren kommer man ind i dagligstuen og hvorfra har man adgang til Stuernes to andre rum: Bibliotek og Karnap.

Dagligstuen er en holdt i varme lyse creme toner og de elegante væg paneler, som minder os om herskabsvillaens historie. De store vinduer og den store loftshøjde giver rummet masser af lys og luft. Dagligstuen er fleksibel og kan danne rammen om alt fra mindre konferencer og temadage til et middagsselskab i moderne herskabelige omgivelser. Dagligstuen kan rumme 25 siddende eller 50 stående gæster.

Biblioteket

Biblioteket danner en skøn ramme for heldagsmøder, middagsselskaber eller inspirerende seminarer. Rummet er indrettet i mørke rolige nuancer, der giver rummet en fin tyngde og intimitet. Biblioteket kan benyttes til diverse events og møder og er blevet brugt til forskellige performances, udstillinger og kreative workshops. Der er dog også mulighed for at afholde mere formelle arrangementer såsom møder. Hvis du ønsker at holde fest i Villa Kulturs stuer, kan biblioteket fint fungere som lounge eller bar. Biblioteket har plads til 10 siddende eller 20 stående gæster.

Karnap

Karnappen er et elegant rum med stort vindue og smukke lyse vægge. Rummet er perfekt til møder og ideudviklings sessions, men kan også bruges til det intime middagsselskab. Karnappen rummer 8 siddende eller 10 stående gæster.

Som et ekstra fornemt touch kan den tilstødende vinterhave Orangeriet v. Villa Kultur lejes med. Her kan man gå fra bibliotekets mørke intensitet til orangeriets lyse, grønne oase, hvor pauser og briefing kan foretages i kontrast til det resterende forretningsmøde.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste arrangement. Vi lytter til dine behov og drømme, og vil imødekomme disse på bedste vis. Vi tilstræber at gøre alle parter glade og at skabe en uforglemmelig aften, hvor mad, drikkevarer og underholdning sidder lige i skabet.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information eller vil booke en fremvisning af Villa Kultur.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

25

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY