Annekset v. Restaurant Kanalen

København

20-85 pers.

Send forespørgsel

Annekset v. Restaurant Kanalen er et smukt og historisk venue. Her er der frit udsyn til bjælkerne og højt til loftet. Her findes de perfekte rammer for både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, firmafester, receptioner og møder.

Tidligere har det fungeret som sejllager. Nu står det smukt og elegant med Christianshavnerhistorie i væggene omkranset af to skønne gårdhaver.
Annekset ligger helt uforstyrret, dog stadig tæt på byen og metro men tilpas langt fra storbyens larm. Tæt på byen og metroen ligger Annekset alligevel uforstyrret ved kanalen. Her hersker der en ro, som sjældent findes i indre København. Her er der hyggeligt og uformelt.

Annekset hører til Restaurant Kanalen, som gennem mere end 30 år har leveret gastronomi på højt niveau. Her er gæstens behov altid i centrum, og maden er med inspiration fra det franske og nordiske køkken med respekt for sæsonens råvare.
Sejl dine gæster til døren. Blot få meter fra Restaurant Kanalen og Annekset kan der lægges til ved Gammel Dok/ Wilders Kanal.

Hos Rentspace ønsker vi at hjælpe dig med at planlægge jeres næste event. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og vi gør vores bedste for at komme disse til livs på bedste vis. Vi rådgiver gratis og sammensætter fleksible løsninger i samarbejde med jer og vores professionelle værter. Kontakt os for mere information vedr. Annekset v. Kanalen. Vi anbefaler altid, at I kommer på en rundvisning, så I med egne øjne kan se dens store potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

85

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

85

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY