Tagterrassen v. Hotel Danmark

København

1-50 pers.

Send forespørgsel

Tagterrassen Hotel Danmark

Er du på udkig efter et festlokale til en firmafest, sommerfest eller fødselsdag? Så gemmer Hotel Danmark på et rigtig godt bud. På toppen af Hotel Danmark finder du nemlig en tagterrasse, som har en virkelig god udsigt udover København – og den skal dine gæster næsten ikke snydes for. Her er der virkelig god mulighed for en festlig dag eller aften med store smil og højt humør!

Du kan leje hele tagterrassen ved Hotel Danmark – kun til dig og dine gæster. Du vil opleve en urban oase med en 360 graders udsigt over København, hvor man bl.a. kan få øje på Tivoli, Christiansborg og mange andre historiske og kendte bygninger. Her er indrettet med loungemøbler og planter, som skaber en ekstra hyggelig stemning. Forestil til dig at du sidder med dine gæster, griner og har en fest med kølige drinks og lækker vin fra baren og så med en brand god udsigt. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke, når man booker tagterrassen ved Hotel Danmark.

Hotel Danmark er et luksushotel, som har et flot design og en skøn indretning. Det er placeret midt i København, og der er gode muligheder for at komme til hotellet både med bil og offentlig transport. Hotellet byder også på andre lækre faciliteter som hyggelige kroge, hvor man kan sidde og slappe af, et lækkert mødelokale og rigtig lækre værelser, hvis man skal overnatte der.

Har du brug for hjælp? Så sidder vi klar til at besvare stort og småt hos Rentspace. Desuden vil vi også gerne hjælpe dig med, at få alle dine ønsker opfyldt når det kommer til planlægningen af dit arrangement. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som kan gøre dine drømme til virkelighed – og vi deler dem gerne med dig!

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY