Atrium v. Crowne Plaza Copenhagen Towers

København

50-100 pers.

Send forespørgsel

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et bæredygtigt hotel, som er rigtig dygtige til afholdelse af events, møder og konferencer. Så hvis du er på udkig efter lokaler til disse formål, så kan vi her hos Rentspace bestemt anbefale hotellet.

Et af deres lidt mere særprægede lokaler er “Atrium”. Her vil du opleve et spektakulært lysindfald, der er store træer og inspirerende arkitektur. Lokalet er 1400 kvadratmeter stort, så der er god plads til alverdens forskellige typer af arrangementer. Dette unikke lokale byder på endeløse muligheder, og derfor er det også muligt at afholde både formelle og uformelle arrangementer her. Der er før blevet afholdt møder, receptioner, middage, networking og meget andet. Hvis du også, med god grund, føler dig inspireret af dette lokale, og godt kunne forestille dig, at dit event skulle afholdes i disse rammer, så tøv endelig ikke med booke det.

Udover at Atrium er et unikt venue og en oplevelse i sig selv, så har du også mulighed for at arbejde sammen med et dedikeret og kreativt meetings team, som har stor erfaring inden for afholdelse af events. De står klar med sparring og gode ideer, så du er sikker på, at dit event bliver en succes.

Hvis du er på udkig efter mere traditionelle mødelokaler, så tilbyder Crowne Plaza Copenhagen Towers også mulighed for booking af dem. Se alle lokaler her.

Rentspace sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt – så hvis du har spørgsmål, så send dem endelig videre til os, så vi kan hjælpe dig så hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY