Spejlsalen v. Amagerselskabslokaler

København

40-100 pers.

Send forespørgsel

Spejlsalen v. Amager Selskabslokaler

Amager Selskabslokaler byder på flere forskellige og charmerende lokaler, som kan bruges til et væld af forskellige fester og arrangementer. Et af deres rigtig skønne lokaler er Spejlsalen.

Spejlsalen ved Amager Selskabslokaler er et oprigtigt skønt lokale, som bare skal ses. Det er et virkelig hyggeligt rum, hvor du finder så mange fine detaljer, man næsten ikke kan undgå at blive betaget af rummet. Der er en skøn atmosfære og højt til loftet, så man føler god rummelighed med massevis af plads. Der er både plads til bar og en god fest. Der er også et rigtig fint forlokale til Spejlsalen, som kan bruges til velkomstdrinks m.m. Dermed er der ingen tvivl om, at rammerne for en kanon god fest er at finde lige her i Spejlsalen ved Amager Selskabslokaler.

Uanset om du skal giftes, holde konfirmation, fødselsdag, firmafest eller et helt andet arrangement, så er det helt sikkert værd at holde det i samarbejde med Amager Selskabslokaler. De leverer nemlig mad og drikke, servere det ligeledes og så klarer de også oprydningen for dig – du kan derfor bare læne dig tilbage og nyde det hele.

Amager Selskabslokaler har flere forskellige typer af rum i forskellige størrelser og med forskellige muligheder, og det kan du få gavn af. Det er nemlig muligt at booke de forskellige lokaler på kryds og tværs, så du får det lige præcis, som du gerne vil have det. Du kan se de andre flotte lokaler ved at klikke lige her.

Hos Rentspace vil vi gerne bridrage til at planlægningen af din fest, event eller arrangement går så let som overhovedet muligt. Derfor kan du også få gavn af vores leverandører, som vi har samarbejde med. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så må de endelige ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig videre i processen hurtigst muligt.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY