Restauranten v. KöD København

København

25-125 pers.

Send forespørgsel

Restauranten v. KöD København er dit nye steakhouse, hvor du i charmerende omgivelser kan nyde en overdådig middag suppleret med gode vine og Københavns bedste betjening.

Deres koncept er kød af den fineste kvalitet i form af bøffer i de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay. De møre bøffer kombineres med deres lækre udvalg af sideorders og saucer.

Efter middagen kan du gå om bord i deres udsøgte drinkskort, hvor deres dygtige bartendere vil forkæle dig endnu engang og sørge for at du får den bedste afslutning på en fantastisk aften.

På KöD har I muligheden for at holde selskaber og arrangementer, hvor der både bliver stillet lokaler og dygtigt personale til rådighed.

Her har du et selskabslokale i København, hvor der kan huses op til 120 spisende gæster, så hvad enten I skal holde fødselsdag, firmafest, fodboldafslutning eller lignende, har KöD den perfekte løsning. Der er også mindre lokaler, som I kan leje for jer selv. Der er f.eks. et herreværelse, hvor I kan være kun 6 personer, hvis I skal have et mindre, intimt selskab.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Hvad enten det omhandler fest, møde eller andre eventtyper, står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidigt samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljerne og dit  selskab.

Kontakt os, hvis du har fået interesse for Restauranten v. KöD eller ønsker nærmere information.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

125

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY