New York v. Game Streetmekka

København

2-30 pers.

Send forespørgsel

New York ved Game Street Mekka

New York ved Game Streetmekka er et anderledes lokale, som også giver mulighed for en anderledes type events eller arrangementer. Det her er nemlig det perfekte sted, hvis der skal afholdes en workshop for DJs- og eller rappere.

På 1. salen ved Game Streetmekka finder du New York, som er Game’s DJ-skole. Her kan du samle op til 30 personer, hvor I kan give den gas med musik ved DJ-pulten og skabe fede og kreative tekster, som skal rappes. Lokalet er indrettet rigtig fedt, og fanger den rå og fede streetkultur, som kan være med til at booste kreativiteten, når I træder ind i lokalet. New York ved Game Streetmekka giver følelsen af at være en del af New Yorks Hiphopkultur, og det er derfor også helt perfekt til denne type af workshops. Hele Game Streetmekka-bygningen har et råt udtryk, som indfanger gadekulturen meget godt, og er et superfedt sted at opholde sig. I lokalet ’New York’ er der udsigt til Store Hall på den ene side, hvor der ofte bliver spillet streetfodbold og streetbasket, og på den anden side finder i et udendørsareal. I denne bygning vil I opleve en helt særlig stemning, som helt sikkert kan inspirere til noget fedt musik.

Udover at New York ved Game Streetmekka er et rigtig fedt lokale, så bidrager man også til en god sag, når man booker det. Game Streetmekka er nemlig non-profit organisation, som hjælper børn og unge i socialt udsatte boligområder gennem gadeidrætten.

Hvis du er helt vild med det unikke og rå design, men du er på udkig efter en andet type lokale, så tag et kig på de resterende lokaler som Game Streetmekka tilbyder. De tilbyder nemlig flere forskellige og fede lokaler.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig nemlig rigtig gerne videre i processen, så du kan få planlagt dit drømmeevent.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

30

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY