Afterski Salonerne v. Heidis Bier Bar

København

20-150 pers.

Send forespørgsel

Heidis Bier Bar i København er en bar i den helt rigtige afterski-stemning. Et skridt ind af døren, og du føler, at du er havnet i Østrig i ski-højsæsonen. Væggene er malet som et stort vægmaleri af tyrolermænd- og kvinder i de klassiske lederhosen og tyrolerkjoler. Til at hvile de trætte ski-(eller danse)ben er der fordelt træbåse rundt i baren. Båsene består af borde og bænke, som Heidis ligeså godt kunne have fløjet hjem fra en traditionel østrigsk bierstube.

Den afterski-stemningen går igennem alle barens områder. Baren er delt op i tre. En underetage med siddepladser til ca. 40 personer stillet op i en halv omkreds med en centreret bar. Overetagen er opdelt i to. Et større rum med ca. 20 kvm fri gulvplads med 36 siddepladser samt et aflangt rum som kan bruges til siddende arrangementer, primært spisearrangementer. De har et bredt udvalg af øl, spiritus, soft drinks og kaffe.

De har afholdt massevis af firmaarrangementer, julefrokoster, fødselsdag osv, og de er derfor godt udrustede til at afholde stort set alle former for events.

Hos Rentspace gives der personlig og fleksibel rådgivning, når det kommende event, møde eller fest skal planlægges. Vi lytter til dine behov, når vi stræber efter at imødekomme dine vilde drømme. Sammen kan der skabes et uforglemmeligt bryllup, festligt middagsselskab eller produktivt forretningsmøde, hvor der er øje for detaljerne og helhedsoplevelsen. Kontakt os i dag og få mere information om lokaler, rundvisning m.m.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

90

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

90

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY