Huks Fluks

København

20-40 pers.

Send forespørgsel

Leder du efter en restaurant, som du kan invitere familie, venner, kollegaer m.m. hen på i en særlig anledning? Må vi så have lov til at foreslå Huks Fluks? Denne restaurant er beliggende i København, og har stor erfaring med at afholde middagsselskaber, receptioner, bryllupper, firmafester og meget mere!

Huks Fluks er en helt unik restaurant på den måde, at den har en passion for sydeuropa. Og det kan man sagtens fornemme, når man træder ind her. Her er indretningen enkel, men væggene er rå og rustikke, og så hænger der Pata Nagra-skinker i loftet. Den er en virkelig gennemført restaurant, som tænker på alle detaljer, og virkelig formår at frembringe den sydeuropæiske stemning fra det sekund man træder indenfor.

Huks Fluks er en del af Tholstrup-gruppen, som har stor erfaring med at afholde diverse arrangementer, og vil gerne være behjælpelig med at arrangere udfra dine ønsker. Denne restaurant tilbyder i alt 5 lokaler, som er varierende i størrelse. Alt efter hvilken type arrangement og hvor mange gæster i er, kan I sammen finde et passende lokale.

Huks Fluks er utrolig dygtige til at lave mad og ikke mindst finde den perfekte vin. Her er der “Vin for alle”. Menuen er kreeret ud fra sæsonen, og de vil selvfølgelig imødekomme dine ønsker. Så når du vælger et af Huks Fluks lokaler, så skal du bare læne dig tilbage og nyde din aften og gæster.

Sidder du med spørgsmål? Så skriv eller ring til os, så vi hurtigt kan få hjulpet dig videre i processen med at få booket det perfekte lokale.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

40

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY