Restaurant Bakkens Perle

København

25-350 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Bakkens Perle v. Bakken

Dyrehavsbakken har en historie, som strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, og er dermed også verdens ældste forlystelsespark. Men udover at gemme på mange års historie, minder og sjove stunder, så kan du også finde Restaurant Bakkens Perle i parken. Her er der hyggeligt og en afslappende atmosfære, og et rigtig fint sted at invitere dit næste selskab hen, hvis du skal holde fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup eller noget helt andet.

På Bakkens Perle afholdes der ofte selskaber, og du kan også afholde din næste fest her, uanset om det er fødselsdag, sommerfest, julefrokost eller hvorfor ikke et firmaarrangement? Der er plads til op til 350 gæster fordelt på to etager, og i deres hyggelig restaurant er der plads til 150 siddende gæster. Der er dermed rig mulighed for at holde noget for både store og små forsamlinger, alt efter hvad der passer til dine behov. Hos Bakkens perle lægges der stor vægt på, at hvert eneste besøge skal være hyggeligt for jer, og at i får en høflig og god betjening.

Når det kommer til maden, så er det bestemt heller ikke noget I har lyst til at gå glip af. Bakkens Perle er nemlig særligt kendt for deres lækre buffet, som serveres både til frokost og aften. Der er også mulighed for a la carte bestilling på deres lækre retter, som har et internationalt tilsnit – så det er nemt at tilpasse dagen eller aftenen til jeres ønsker og behov.

Er du i gang med at arrangere en fest eller event, og har brug for sparring? Så kontakt endelig Rentspace, vi har nemlig et stort netværk af samarbejdspartnere, som vi kan sætte dig i kontakt med, så alle dine drømme og ønsker går i opfyldelse.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

350

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

350

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY