Symbion Konferencecenter

København

4-400 pers.

Kontakt Rentspace for et tilbud

Send forespørgsel

Symbion Konferencecenter

På Østerbro, i København, finder du Symbion Konferencecenter. De moderne lokaler bliver dagligt brugt til møder, af både husets lejere og eksterne gæster. Her kan du afholde konferencer som strækker sig over en eller flere dage, men du kan også leje et enkelt lokale til et kort møde – og leje pr. timebasis.

Symbion Konferencecenter ligger tæt på København midtby og er nemt at komme til på cykel eller med offentlig transport. Er du i bil, er der gratis parkering.

Vores lokaler er meget fleksible og kan fx lejes på time-, halv dag- eller heldags basis. Mødelokalerne er også forskellige i størrelse, og varierer fra 10 – 300m2 og rummer op til 160 gæster – eller op til 400 gæster hvis du kombinerer flere lokaler. De passer derfor både store og små arrangementer og kan kombineres på kryds og tværs. Brug de store mødelokaler til undervisning og de små til gruppearbejde eller workshops.

Når du lejer et lokale hos Symbion Konferencecenter er der mulighed for at bestille forplejning til dit arrangement. Symbion Konference restaurant har mange års erfaring med at sammensætte forskellige typer at forplejning til forskellige arrangementer. Der kan fx bestilles morgenmad, smørrebrød, buffet til både frokost og aften og forskellige former for snacks mellem møderne. Vi tilbyder færdige pakker, men kan også være behjælpelige hvis du har nogle specielle ønsker.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis event hjælp og vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af arrangementer, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Med dine gæster i fokus, kan vi gøre din konference til en dag som glider, uden problemer.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Symbion Konferencecenter og deres mange lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

400

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

250

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY