Camping Bar v. Kødbyen

København

4-150 pers.

Send forespørgsel

Camping Bar Kødbyen

Klassisk minigolfbane fra barndommens campingferier – nu på en bar i hjertet af København. Velkommen på Camping Bar Kødbyen!

Med sin 12 hullers indendørs minigolf bane, to barer, eget køkken og masser af siddepladser rundt på banen, er der lagt op til hygge og samvær på en ny måde.

Hos Camping Bar får du unikke rammer til din fest, reception, firmafest eller dit teambuilding arrangement. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke fester du kan afholde her. Camping Bar er perfekt til alle typer af arrangementer, hvor du ønsker en casual og hyggelig stemning – og et naturligt samlingspunkt og aktiviteter for dine gæster.

Minigolfbanen er den perfekte underholdning til alle aldre og sikrer, at dine gæster bevæger sig rundt i de forskellige lokaler og får mødt hinanden på kryds og tværs.

Man har bevaret de gamle industrilokaler med fliser på væggene og har tilsat klassiske camping og minigolf elementer med et tvist. Resultatet er et skønt rum, hvor man har fornemmelsen af at være både ude og inde på en gang. På denne minigolfbane er man heldigvis ikke afhængig af godt vejr.

Camping Bar Kødbyen har eget køkken med burgere, fritter, og alt det bedste du kender fra Cocks & Cows. Hertil kommer 2 fuldt udrustet barer med et stort udvalg af øl, vin, cocktails samt saft og sodavand. Ligeledes byder baren på klassiske camping snacks, som popcorn, slushice og chips til den lille sult.

Kødbyen ligger tæt ved Dybbølsbro Station, hvor du finder S-togslinjerne A, B, Bx, C, E og H. Kun en lille gåtur fra Camping rammer du Cityringen metro linje ved Københavns Hovedbanegård. Så der er gode muligheder for at komme til Camping uden at at skulle køre hjem. Hvis man gerne vil have bilen med, finder du 280 parkeringspladser i Kødbyen.

Rentspace står altid til rådighed hvis du har brug for hjælp med planlægningen af din fest eller arrangement. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til lokalet, ønsker en fremvisning eller vil booke stedet.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY