Damien Hirst-Galleri v. ARKEN

København

140-500 pers.

Send forespørgsel

Damien Hirst-Galleri ved ARKEN

ARKEN er et virkelig fantastisk bygningsværk set udefra, men oplevelsen indenfor er mindst lige så imponerende. Der er tænkt på alle detaljer, og lige fra man kommer ind, kan man næsten kun lade sig imponere. I museets foyer finder du Damien Hirst-Galleriet. Her er Skandinaviens største samling af den engelske kunster Damien Hirst nemlig – og du har mulighed for at holde dit arrangement i disse fascinerende omgivelser.

Damien Hirst-Galleri ved ARKEN er et meget spændende lokale, som byder på forskellige muligheder. Lokalet er indrettet med smukke trægulve, der er højt til loftet samt kig til himlen. Rammerne er dermed helt perfekte til et arrangement i flotte omgivelse og med mulighed for fordybelse. Her er der en enestående mulighed for at holde sin reception, konferenceservering eller middag omgivet af kunst i verdensklasse. Damien Hirst-Galleri ved ARKEN har direkte adgang til både Koncert- og Konferencesalen samt Filmsalen. Der er derfor også mulighed for at bruge foyeren her i forbindelse med en af disse sale. Ved leje af dette unikke lokale, vil der blive oprettet en garderobe og registreringsbord ved behov.

ARKEN vægter, at du og dine gæster skal have den fulde oplevelse, når deres lokaler benyttes. Derfor er det også muligt at se de øvrige kunstudstillinger på museet, hvis arrangementet afholdes i museets åbningstid. Derudover er det også muligt at tilbyde dine gæster en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige, for ARKEN skaber lækre menuer og forplejningskoncepter, som passer til arrangementet. Her laves maden i nordisk stil og smag, og der arbejdes kun med kvalitetsprodukter, så jeres mad altid er en udsøgt fornøjelse. Der er dermed garanteret en oplevelse, når der inviteres til stående reception eller middag i Damien Hirst-Galleri ved ARKEN.

Har du spørgsmål til os eller ARKEN? Så send endelige en besked afsted til os, så du hurtigst muligt kan komme videre med planlægningen af dit arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

500

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

140

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY