Terrassen

København

10-55 pers.

Kuvertpris fra kr. 1.250,-

Send forespørgsel

Mangler du et fint festlokale, som bare er lidt mere eksklusivt end de fleste andre? Så skal du uden tvivl holde din fest på Terrassen. Her har du en fantastisk udsigt over Søerne i København, og du vil få en gennemført oplevelse, uanset om det er fødselsdag, bryllup, firmafest eller noget helt andet du skal arrangere.

Udover at lokalet er flot og med en fantastisk udsigt, så finder du også en 229 m2 stor tagterrasse, som også kan benyttes. Der kan eventuelt bruges varmelamper, så I kan sidde derude og nyde maden eller måske bare få en velkomstdrink der, før I trækker ind i varmen. Derudover er Terrassen også en kulinarisk oplevelse, da deres råvarer udvælges med stor omhyggelighed, så i får en smagsoplevelse. Terrassen hjælper gerne med at skræddersy den perfekte menu til netop jeres arrangement, uanset om det er en 14-retters tasting menu eller en klassisk coq au vin. Det allervigtigste er, at maden smager dejligt, og der er brugt gode, gerne økologiske råvarer, som passer til sæsonen. Dermed kan I også være sikre på, at I får det bedste.

Man skal ikke tage fejl, for bare fordi Terrassen ikke går på kompromis med maden og jeres menu, elsker de stadig en løssluppen stemning. Så her kan I sagtens få en afslappet aften med ærmerne rullet op og kolde fadøl. Terrassen inviterer indenfor til festlig en aften med lækker mad, cocktails med udsigt og solnedgang over København.

Er du helt vild med, hvad Terrassen har at tilbyde? Så skynd jer endelig at booke lokalet her hos Rentspace, eller kontakt os hvis I sidder med spørgsmål, dem besvarer vi selvfølgelig også gerne. Vi har også samlet forskellige leverandører og samarbejdspartnere, som I selvfølgelig også kan få glæde af til jeres fest. Se dem alle sammen lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY