Astralis Nexus

København

10-60 pers.

Lokaleleje fra kr. 6000.-

Send forespørgsel

Astralis Nexus er et moderne center for gaming og events. Selvom man måske tænker, at det mest er for private arrangementer, så er der faktisk rig mulighed for at benytte alle deres fede lokaler til forskellige typer af firmaarrangementer. Her kan der nemlig holdes teambuilding, firmaevent, møde eller måske en produktlancering. Mulighederne er mange, og der er gode chancer for en fantastisk dag i sine kollegaers selskab her!

Astralis Nexus er fordelt på to etager, og er 1200 m2 stort. I stuen er der en merchandisebutik, men du finder også en bar, som er oplagt at bruge som velkomst til arrangementet. Derudover finder du fire VIP-rum – perfekt til en intim og premium gamingoplvelse, et auditorium med plads til over 50 siddende gæster, en stor terrasse med udsigt over Tivoli og et kæmpe lokale med gaming computere på 1. salen. Gaming computerne kan lejes på time basis.

Hos Astralis Nexus er der god mulighed for at sjov og måske anderledes teambuilding eller firmadag. Der er i hvert fald rig mulighed for at styrke samarbejdet blandt kollegaer genne gaming. Deres 4 VIP-rum er udstyret med 10 professionelle computere, hvor der er adgang til mere end 90 forskellige spil heriblandt vil I finde Counter-Strike, Fortnite og League og Legends. Der er mulighed for at tilvælge en instruktør, som både hjælper jer i gang, og kan coache jer hele vejen igennem jeres firmaarrangement. Der er plads til alt fra 30-200 mennesker, og der er hjælp at hente til sammensætning af jeres dag. Hos Astralis Nexus kan de arrangere forskellige former for aktiviteter indenfor e-sport, så du og dine kollegaer kan udfordre hinanden indenfor præcision i skydespil, fysisk test/reaktionstid, simulationsspil eller Minecraft. Der er forskellige muligheder, og I har mulighed for at leje enkelte rum eller hele Astralis Nexus alt efter hvad I ønsker, og hvor mange personer i er.  De kan også hjælpe jer med mad og drikke, bar og DJ, underholdning, servering m.m.

Udover privatarrangementer og teambuilding er der også mulighed for at afholde møde her på denne moderne lokation. Der er eksempelvis plads til 10-50 personer på den møblerede terrasse med udsigt over Tivoli. Auditoriet er også et oplagt sted til et møde. Her er der plads til i hvert fald 50 siddende gæster, og I vil finde faciliteter som 100 tommer stor fladskærm, whiteboard, loungemøbler samt borde og stole. Dermed er der rig muglighed for både videomøde og almindeligt møde her.

Er du også vild med ideen om at holde møde eller firmaevent hos Astralis Nexus? Så tøv endelig ikke med at kontakte Rentspace. Vi hjælper her gerne videre i processen, så I kan få booket lokalerne hurtigst muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

60

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

40

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY