Reaktor v. Teater Republique

København

4-20 pers.

Send forespørgsel

Reaktor ved Teater Republique

Østerfælled Kaserne er blevet omdannet til det, vi i dag kender som Teater Republique. I denne historiske bygning finder du store fortællinger og masser af dramatik. Men teateret kan også bruges til så meget mere. Her kan der nemlig afholdes lanceringer, receptioner, workshops og meget meget mere. Der er rig mulighed for at skabe en masse gode minder, hvis du holder dit næste event i dette teater, uanset om du leder efter lokale som privatperson eller som virksomhed.

Hvis du rigtig gerne vil skabe et intimt rum til din præsentation, lancering eller foredrag kan vi kun anbefale Reaktor ved Teater Republique. Reaktor bliver beskrevet som den fjerde scene hos Østerbro Teater, samtidig så fungerer denne scene også som foyeren i teateret. Denne scene giver plads til massevis af sjove og anderledes scenearrangementer, hvor man kan komme helt tæt på hinanden i hyggelige omgivelser. Det er anderledes rammer, som giver mange muligheder for forskellige typer af events, men rummet giver rig mulighed for, der er plads til networking og gode samtaler gæsterne i mellem.

Republique ligger på Østerfælled Torv på Østerbro i København, og der er gode muligheder for transport til stedet. Der er to parkeringskældre under Østerfælled Torv, hvis du ankommer i bil. Du kan også komme dertil med offentligtransport både med Cityringen Metro og bus. Det er dermed nemt for både dig og dine gæster at komme til teatret.

Hvis du har brug for hjælp, så gør vi vores ypperste for at hjælpe dig bedst muligt. Smid os en besked og så gør vi os umage, for at vende tilbage til dig med svar så hurtigt som overhovedet muligt. Du kan også drage fordel af vores store netværk af leverandører. Vi sætter dig gerne i kontakt med vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre i planlægningen af dit arrangement.

 

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY