Mødelokaler v. Crowne Plaza Copenhagen Towers

København

5-90 pers.

Send forespørgsel

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af Danmarks mest bæredygtige hoteller. Samtidig er det et rigtig skønt møde- og konferencested, som er optimeret fra yderst til inderst, så du kan holde skræddersyede møder med god samvittighed. Hvis du leder efter det perfekte møde- eller konference sted i København, så er det her et virkelig godt bud.

Der er ingen tvivl om, at gennem de senere år er behovet for alternative mødeformer vokset. Derfor er det helt sikkert en fordel at se nærmere på de moderne mødelokaler ved Crowne Plaza Copenhagen Towers, da de er fulgt med denne udvikling, og derfor rummer behovet for både fysiske og virtuelle møder. Uanset om der er brug for små eller store digitale løsninger til dit møde, så er det en mulighed her. Fysisk, hybrid, online, teams, webinar eller livestreaming – alt kan lade sig gøre her! Mødet vil blive skræddersyet til dit behov – uanset om det er et stort internationalt online møde eller det er et mindre bestyrelsesmøde, så bliver det tilpasset de behov i nu har. Derudover er der gode og pause-områder, når hovedet skal have en pause og benene strækkes.

Du vil finde 21 individuelle mødelokaler ved Crowne Plaza Copenhagen Towers. De kan dog opdeles i hele 28 rum. Her er der plads til alt fra 5-90 fysiske deltagere. Derudover tilbyder de også en specialudviklet iPad-service “iButler”, som gør mødet lidt nemmere. Med hjælp fra denne service kan du eksempelvis rekvirere kaffe, spørge efter teknisk hjælp eller noget helt tredje uden at skulle forstyrre mødet.

Hotel Crowne Plaza Towers tilbyder flere forskellige muligheder når du skal holde et arrangement. De har lokaler som “Atrium” og “Everst Ball Room”, som kan bruges til receptioner, firmafester m.m. Tag et kig på dem lige her.

Disse mødefaciliteter rummer uden tvivl de moderne udfordringer der kan være med behovet for online-muligheder og digitale løsninger, så her hos Rentspace kan vi kun give Crowne Plaza Copenhagen Towers de varmeste anbefalinger, så hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe din videre i planlægningen af dit næste møde.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Der er ingen valgmuligheder.

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY